Читај ми!

Лучић пропушта Евробаскет?

Владимир Лучић повредио леђа и неизвесно је да ли ће бити у саставу Србије на Европском првенству у Словенији. Српски кошаркаши у четвртак путују на турнир у Истанбул, до тада би дефинитивно требало да буде решена ситуација око крила Валенсије.

Кошаркаш шпанске Валенсије и репрезентативац Србије Владимир Лучић могао би да пропусти Европско првенство у Словенији због проблема са повредом леђа.

Лучић је прошле недеље на турниру у француском Антибу одиграо само девет минута прве утакмице против Француске, а потом није наступио у дуелу са Грузијом.

"Скоро да је све било у реду, преглед магнетном резонанцом показао је да нема дискус херније, осећао сам се добро. После пута у Француску поново сам осетио бол и укоченост, због чега нисам одиграо другу утакмицу на турниру. Нисам ни близу свог максимума, а ако нисам сто одсто спреман не желим ни да играм ни да тренирам", рекао је Лучић за Вечерње новости.

Српски кошаркаши у четвртак путују на турнир у Истанбул, до тада би дефинитивно требало да буде решена ситуација око Лучића.

"Имам још који дан да пробам да санирам ову повреду. До одласка у Истанбул требало би да се зна каква је ситуација", додао је доскорашњи капитен Партизана.

Континентални шампионат у Словенији игра се од 4. до 22. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво