Читај ми!

Ивковић: Мало је фалило

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Душан Ивковић рекао је после пораза од селекције Француске да би његови изабраници добили утакмицу да су играли мудрије у одбрани. Србија је у првом мечу турнира у Антибу изгубила од домаћина Француске са 78:74 после продужетка.

„Била је ово утакмица са пуно осцилација. Добро смо почели, али смо имали необјашњив пад у другој четвртини, када смо постигли само 11 поена и направили пуно грешака. Ипак, тим је успео да се врати и да добије трећу деоницу са чак 15 поена разлике, уз 26 постигнутих поена", казао је Ивковић за сајт националног савеза.

Он је додао да је српски тим у другом полувремену сигурно био бољи, да је доминирао, имао ширину у нападу и добру организацију игре.

"Утакмицу би сигурно добили да смо мудрије одиграли одбрану у завршници регуларног дела и да смо боље изводили слободна бацања. Изашли смо из бонуса тек две секунде пре краја, а примили смо две тројке којима су Французи дошли у ситуацију да изборе продужетак. Била је ово добра провера пошто смо играли у сјајној атмосфери, на отварању нове дворане у Антибу, који је после 13 година поново добио прволигаша. Треба да извучемо поуке из ове утакмице и да се спремимо за сутрашњи меч са добром репрезентацијом Грузије", закључио је Ивковић.

Српски кошаркаши у другом колу турнира у Антибу играју сутра против Грузије од 20.30 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво