Читај ми!

"Орлови" испустили победу

Дудини "орлови" поражени су у Антибу од Француске 74:78 после продужетка. Трагичар меча Немања Бјелица који је седам секунди пре краја промашио оба бацања. Србија у петак игра против Грузије.

Србија је на турниру у Антибу после продужетака поражена од домаћина са 74:78 (14:16, 11:22, 26:11, 18:20, 5:9). Најефикаснији у репрезентацији Србије био је капитен Ненад Крстић са 14 поена, док је Данило Анђушић дао 13. У селекцији Француске са 13 поена истакли су се Микаел Желабал и кошаркаш Партизана Жофри Ловерњ.

Србија је у првом полувремену доста грешила у нападу, што је Француска искористила и уз серију од 9:0 почетком друге четвртине на одмор отишла с предношћу од 13 поена (38:25).

У другом делу меча, поготово у трећој четвртини, "орлови" су у потпуности у свим сегментима надиграли Француску и дошли до преокрета, али је домаћа екипа у последњем минуту меча успела да надокнади заостатак.

Српски кошаркаш Немања Бјелица је седам секунди пре краја меча промашио два слободна бацања, а потом је Тони Паркер тројком покушао да донесе победу Француској, али није био прецизан.

Србија ће сутра од 20.30 у Француској одиграти још један припремни меч, а овога пута за противника ће имати селекцију Грузије.

"Орлови" су на турнир у Француку отпутовали ослабљени, пошто с екипом није Немања Недовић због повреде препона.

Европско првенство у Словенији одржаче се од 4. до 22. септембра у Словенији, а Србија ће се такмичити у Групи Б са селекцијама Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније, Летоније и Литваније.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво