Читај ми!

Недовић лакше повређен, Лучић се опоравио

Немања Недовић, на срећу, није затобио тежу повреду на мечу са Русијом. Владимир Лучић санирао проблем са леђима и креће у тренажни процес. Орлови у среду путују у Француску.

Кошаркашки репрезентативац Србије Немања Недовић задобио је мању повреду примицача леве ноге на мечу са Русијом, док је Владимир Лучић санирао проблем са леђима, саопштио је данас КСС.

"Недовић је током другог полувремена утакмице задобио мању повреду примицача леве ноге. Он већ данас почиње са терапијом и радиће индивидуално са кондиционим тренером до потпуног опоравка и повратка у пун тренажни процес", саопштио је председник Медицинске комисије Кошаркашког савеза Србије Драган Радовановић.

Због терапија и индивидуалних тренинга, Недовић неће путовати на турнир у Антибу и остаће у Београду да уз Милоша Теодосића ради са кондиционим тренером. Очекује се да се Недовић прикључи тимским тренинзима по повратку екипе из Француске.

После обављеног прегледа и консултација, констатовано је да је повреда Владимира Лучића санирана. Он ће се од данас укључити у пун тренажни процес и путоваће са екипом у Француску.

Репрезентација Србије сутра путује на турнир у Антибу, где ће одиграти две утакмице. У четвртак се Србија састаје са селекцијом Француске (20.30), док ће у петак, у истом термину, играти против Грузије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво