Читај ми!

Србија убедљиво до "Трофеја Београда"

Кошаркаши Србије, још једном убедљивом победом, овога пута против Словеније (91:66), освојили турнир "Трофеј Београда". Најбољи у Србији Немања Недовић са 20 поена, и Ненад Крстић са 16. Наредни противник изабраника Душана Ивковића биће селекција Русије, у понедељак, такође у београдској Арени.

Кошаркашка репрезентација Србије освојила је турнир "Трофеј Београда", пошто је у финалу у Арени убедљиво савладала селекцију Словеније са 91:66 (20:16, 28:20, 21:15, 22:15).

Утакмици је присуствовало око 10.000 гледалаца, а најефикаснији у тиму Србије био је Немања Недовић са 20 поена, док је Ненад Крстић додао на то још 16 поена.

Управо је капитен Србије проглашен за најкориснијег играча на турниру. Код Словенаца, најбољи је био Боштјан Нахбар са 20 поена.

Треће место на турниру освојила је селекција Турске, која је раније данас победила Украјину са 72:64.

Изабранике Душана Ивковића сутра, такође од 21 сат у Арени, очекује пријатељска утакмица са репрезентацијом Русије.

До краја припрема за ЕП кошаркаши Србије учествоваће још на турниру у француском граду Антибу, као и на Светском купу у Истанбулу.

ЕП у Словенији на програму је од 4. до 22. септембра, а Србија ће играти у групи Б у Јесеницама са селекцијама Црне Горе, Литваније, Босне и Херцеговине, Македоније и Летоније.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво