Читај ми!

Словенци убедљиво бољи

Кошаркашка репрезентација Србије поражена је на турниру у Цељу од селекције Словеније са 67:52 (16:15, 17:16, 16:12, 18:9). Наредну утакмицу на турниру у Цељу Србија игра поподне од 17.30 са репрезентацијом Летоније.

Најефикаснији у редовима Србије су били Немања Бјелица, Рашко Катић и Стефан Марковић који је постигли по осам поена, док је у редовима Словеније најбољи био Горан Драгић са 12 поена.

У првој четвртини ниједна репрезентација није успела да стекне већу предност, играло се кош за кош, па је домаћин на прву паузу отишао с поеном вишка (16:15).

Иста слика на терену виђена је и у другој и у трећој четвртини.  Словенци су серијом 6:0 повели с осам поена разлике, али је Србија узвратила, па се на полувреме отишло с минималном предношћу домаћина - 33:31. У трећем периоду игре Словенија је одржавала предност, па је у последњу четвртину ушла са шест поена предности.

Изабраници Божидара Маљковића су одлично одиграли последњу четвртину и нису дозволили српским кошаркашима да се врате у меч.

Три минута пре краја меча Словенија је повела са 65:51, што је била највећа предност од поцетка дуела, да би преостала три минута Словенија одиграла сигурно не дозволивши Србији да се врати у меч.

Србија на турниру у Цељу поподне од 17.30 игра с репрезентацијом Летоније.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара