Голе Украјинке против полиције

Нови сукоб виђен је на Европском првенству. Овога пута нереде на улицама нису направили хулигани већ чланице женског покрета „Фемен" које су се у Кијеву потукле са полицијом. Инцидент се догодио испред Олимпијског стадиона где се вечерас игра финале Европског првенства, а обнажене девојке су наводно протестовале против најављеног доласка председника Белорусије Александра Лукашенка.

Чланице покрета за права жена „Фемен" поново су привукле пажњу. Најновији инцидент обнажене девојке су направиле испред Олимпијског стадиона у Кијеву где су се сукобиле са полицијом.

Обнажене девојке су наводно протестовале против најављеног доласка председника Белорусије Александра Лукашенка, који је најавио да ће доћи на финале Европског првенства.

Иначе жене из покерта „Фемен" више пута су правиле инциденте на Европском првенству. У једном наврату су напале и председника УЕФА Мишела Платинија.

Ипак, девојке су лоше прошле када су протестовале на дан утакмице између Француске и Шведске. Девојке које су се нашле међу шведским навијачима испровоцирале су „викинге" који нису имали разумевања за њихов начин протеста.

Шведски навијачи су испребијали неколико девојака пре него што је полиција спречила даље нереде.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво