Награђени ирски навијачи

Тако се навија за репрезентацију, поручила је УЕФА ирским навијачима који су импресионирали све на Европском првенству. Популарни „келти" добиће специјалну награду Европске фудбалске организације због начина на који су навијали за свој национални тим. Ирци су на првенству доживели сва три пораза, али навијачи ове репрезентације су навијали све време, док ван стадиона нису учествовали у било каквим инцидентима.

Генерални секретар Европске фудбалске уније (УЕФА) Ђани Инфантини рекао је да ће та организација доделити специјалну награду навијачима Ирске, који су током шампионата у Пољској и Украјини дали пример како се навија за свој национални тим.

"Навијачи Ирске били су беспрекорни и њихова фантастична подршка потиснула је у други план резултатски неуспех националног тима. Они су импресионирали целу Европу. Председник УЕФА Мишел Платини ће ову награду уручити лично приликом прве посете Ирској", истакао је Инфантини.

Ирска је у Ц групи изгубила све три утакмице, од Хрватске 3:1, Шпаније 4:0 и Италије 2:0.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво