Читај ми!

Прандели верује у тим

Селектор Италије Ћезаре Прандели тврди да је "фурија" најбољи тим на свету, али да има играче који "могу да се надигравају са Шпанцима". Прандели одбацио поједине тврдње да су Шпанци "постали досадни за гледање".

Италијански селектор Ћезаре Прандели оценио је да његов тим може да заустави доминантни везни ред репрезентације Шпаније у сутрашњој финалној утакмици фудбалског првенства Европе.

Прандели сматра да "азури" такође имају квалитетне играче средине терена, изразивши уверење да "могу да се надигравају са Шпанцима" током предстојећег меча на Олимпијском стадиону у Кијеву.

"Наш превасходни циљ је да затворимо простор у централном везном реду и освојимо лопту. Имамо квалитет, можемо да покријемо велики део терена, али имамо и сјајног играча способног да подигне ниво игре у правом тренутку. То је, наравно, Андреа Пирло", изјавио је италијански селектор.

Прандели се сложио да су актуелни европски и светски шампиони Шпанци заслужили похвале за оно што су показали последњих година.

"Они су најбољи тим на свету. То су и показали последњих неколико година, јер су играли на свој начин, својом филозофијом и увек на победу", рекао је Прандели, додајући да не очекује било какво изненађење у приступу Шпанаца сутрашњој утакмици.

"Очекујем њихов уобичајени састав који може да држи лопту, али и да вас такође притисне, без обзира да ли наступа са истуреним нападачем. Они су један од тимова са најмање примљених голова током овог турнира, али играју модеран фудбал и уживање их је гледати", казао је Прандели и одбацио поједине тврдње да су Шпанци "постали досадни за гледање".

"Ја не мислим да су досадни на било који начин, облик или форму. То је страх од виђења једног тима који увек побеђује. Веома респектујем репрезентацију Шпаније", поручио је Прандели.

Финална утакмица првенства Европе између Италије и Шпаније игра се сутра у Кијеву од 20.45 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво