Немце дотукао други гол

Селектор Немачке Јоаким Лев рекао је после вечерашњег пораза од Италије у полуфиналу Европског првенства са 2:1 да је задовољан залагањем својих фудбалера, али да их је други примљени гол дотукао.

"У првом полувремену, после примљеног гола који је могао бити избегнут, изгубили смо организацију у игри, а други погодак нас је дотукао. Нисмо обраћали пажњу, невероватно... У другом полувремену све смо покушали да додјемо до изједначења. Задовољан сам напором мојих играча", рекао је Лев новинарима после утакмице у Варшави.

Лев је истакао да су Италијани били паметнији јер су искористили своје шансе.

"Италија има веома јак тим, имају офанзивну филозофију. Имају Андреу Пирла, који је невероватна снага те екипе. Очекивао сам овакву игру Италијана, дошли су до предности и одбрану након тога играли одлично тактички. Били су за длаку бољи, паметнији, искористили су своје прилике", истакао је Лев.

Он је казао да је његова екипа одиграла фантастичан турнир у Пољској и Украјини.

"Ово је млад тим који може много да напредује. Имали смо изузетно тешку групу и успели смо да продјемо. Одиграли смо фантастичан турнир и један тренутак непажње на њему је пресудио да се не боримо за трофеј", казао је Лев.

Капитен Немачке Филип Лам рекао је да је његова репрезентација примала голове из глупих грешака које не би требало да им се дешавају.

"Веома, веома ми је тешко. Направили смо глупе грешке из којих смо примили голове. То не би требало да нам се дешава. Оног тренутка када примиш гол од Италије, тада постане веома тешко. Најтежи део је што овај тим има огроман потенцијал за нешто више, али очигледно вечерас то није било довољно", рекао је Лам.

Везни фудбалер Тони Крос казао је да његова екипа није лошија од противничке.

"Нисмо лошија екипа! Имали смо своје прилике, али је после 2:0 веома тешко опоравити се. У другом полувремену смо имали много прилика и показали смо да умемо да играмо фудбал", казао је Крос.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво