Читај ми!

Прандели честитао играчима

Италијански селектор Ћезаре Прандели одао је признање својим играчима после тријумфа над Немачком, истакавши да су они најзаслужнији за пласман у финале првенства Европе.

"Све што могу рећи јесте да, када говоримо о Италији, сви морају да буду опрезни. Одиграли смо изузетну утакмицу, момци су били сјајни. Ми показујемо модел фер-плеја и приступа овом дресу", изјавио је Прандели после победе од 2:1.

Он је нагласио да су се играчи придржавали договора и да је уз огромну борбеност такав приступ донео жељени резултат.

"Урадили смо оно што смо мислили да ће Немце ставити у невољу. Све је функционисало беспрекорно, а што се тиче Балотелија, његова каријера је тек почела", поручио је Прандели.

Дефанзивац Ђорђо Кјелини описано је вечерашњу победу као сан.

"Ми живимо сан заједно са милионима Италијана. Уживаћемо у овој победи мало дуже, онда ћемо размишљати о недељном финалу, јер желимо да наставимо да сањамо", рекао је првотимац Јувентуса.

Немачки селектор Јоаким Лев утучено је навео да је рано примљен погодак пореметио систем игре његовог тима.

"Да смо раније постигли гол, могло је да буде повољније за нас. Разочарање је велико, нико не говори у свлачионици, играчи плачу", казао је Лев.

"Међутим, преиспитаћемо шта смо урадили и извући поуке. Ова екипа има велики квалитет и наставиће да се развија", закључио је немачки селектор.

Капитен Филип Лам, такође, сматра да је немачкој репрезентацији био неопходан гол у ранијој фази одличне утакмице.

"Ово је веома горак пораз. Покушали смо све у другом полувремену, али смо мрежу погодили прекасно. Имамо толико потенцијала у нашој екипи. Међутим, нисмо исказали квалитет у правом тренутку. Због тога смо и поражени", рекао је Лам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво