Балотелијева најбоља ноћ

Стрелац оба гола за Италију у победи над Немачком у полуфиналу Европског првенства, Марио Балотели рекао је да му је ово најбоља ноћ у животу, али да се нада да ће у недељу у финалу бити још боље.

"Ово је најбоља ноћ у мом животу, али се надам да ће у недељу бити још боље. Надам се да ћемо победити, не занима ме да ли ћу играти добро или лоше, све док сви будемо давали све од себе. Морамо да се опустимо, да се не фрустрирамо због поседа лопте Шпанаца и играмо нашу игру. Не заборавите да смо ми једина екипа која је до сада њима дала гол на првенству. Доказали смо да смо равноправни", рекао је Балотели после утакмице.

Балотели је истакао да ће у финалу покушати да освоји награду за најбољег стрелца Европског првенства, али да му неће бити криво ако буде лоше одиграо, све док он и његови саиграчи дају све од себе.

"Покушаћу да освојим награду за најбољег стрелца првенства. У фудбалу некад то покушаш више пута, али се не деси. Или покушај неколико пута или ради то стално. Оба гола су била важна и помогла су у победи, тако да ћу их се подједнако сећати. Касано ми је код првог фантастично асистирао, на начин на који само он то уме, али је и Монтоливов пас био фантастичан", истакао је Балотели.

Овај 22-годишњи фудбалер пореклом из Гане је казао да је оба гола посветио својој мајци, која је дошла у Варшаву како би га уживо гледала.

"На крају утакмице, када сам отишао до моје мајке, то ми је био најбољи моменат. Рекао сам јој да су ови голови за њу. Дуго сам чекао овај тренутак, посебно што моја мајка није више млада и не може далеко да путује, тако да сам морао да је усрећим када је дошла чак овде. У Кијеву ће ме гледати и отац", казао је Балотели.

Финале Европског првенства у Пољској и Украјини играће се у недељу, 1.јула на Олимпијском стадиону у Кијеву.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво