Читај ми!

Неуспех последица лоше атмосфере

Лоша атмосфера у тиму коштала је “триколоре” пласмана у полуфинале првенства Европе, сматра фудбалер Арсенала Бакари Сања.

Сања је шампионат пропустио због повреде, пошто је почетком маја на утакмици Премијер лиге против Норича сломио ногу.

"Штета, имали смо потенцијал за нешто више. Можда ће неко рећи да сам луд, али видео сам тим који може да догура до финала. Посебно ме нервирају приче које круже око атмосфере у националном тиму. То је жалосно и ствара ружну слику о нама и репрезентацији", рекао је Сања.

"Триколори" су елиминисани са првенства Европе у четвртфиналу против Шпаније, а пораз је тешко пао Самиру Насрију који је после меча насрнуо на једног новинара. Локални медији преносе да је на лошу атмосферу у тиму утицао сукоб, који су са селектором Лораном Бланом имали Хатем Бен Арфа, Јан Мвила и Жереми Менез.

"Нисам био тамо, не знам шта се тачно догодило, али знам да Насри не може да прећути када му се нешто не свиђа. Обично бурно реагује, али мора да буде свестан својих поступака", рекао је Сања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара