Читај ми!

Лев против бојкота Евра

Јоаким Лев изјавио да је против бојкота мечева Европског првенства у Украјини. Лев подржава напоре да се услови у којима Тимошенкова служи казну побољшају, али сматра да бојкот мечева ЕП у тој земљи нема никаквог смисла

Селектор фудбалске репрезентације Немачке Јоаким Лев рекао је данас да је против бојкота Европског првенства у Украјини због третмана бивше премијерке те земље Јулије Тимошенко, која служи затворску казну.

Лев је рекао да подржава напоре да се услови у којима Тимошенкова служи казну побољшају, али да бојкот мечева ЕП у тој земљи нема никаквог смисла.

Бивша премијерка служи затворску казну од седам година због злоупотребе положаја, а због наводних лоших услова за издржавање казне она је ступила у штрајк глађу.

Случај Тимошенкове привукао је велику пажњу у Европи, а неки званичници Европске уније заложили су се за бојкот утакмица у Украјини због нехуманих услова у којима бивша премијерка служи казну.

Европско првенство биће одржано у Пољској и Украјини од 8. јуна до 1. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара