Читај ми!

Лев саопштио шири списак

Селектор фудбалске репрезентације Немачке Јоаким Лев саопштио је шири списак играча на које рачуна на предстојећем Европском првенству у Украјини и Пољској.

На списку од 27 фудбалера налази се и 19-годишњи Јулијан Дракслер из Шалкеа.

Немачка припреме почиње у петак, а због обавеза у финалу Лиге шампиона и домаћег Купа одсуствоваће играчи Борусије Дормунд и Бајерна, као и због обавеза у шампионату Шпаније тандем мадридског Реала Месут Озил и Сами Кедира. На списку се налази и члан Арсенала Пер Мертезакер, који од фебруара није играо због повреде скочног зглоба, али се очекује да буде спреман за почетак припрема.

Састав:

Голмани: Мануел Нојер (Бајерн), Марк-Андре тер Стеген (Борусија Менхенгладбах), Тим Визе (Хофенхајм), Рон Роберт Зилер (Хановер)

Одбрана: Жером Боатенг (Бајерн), Холгер Бадштубер (Бајерн), Бенедикт Ховедес (Шалке), Филип Лам (Бајерн), Матс Хјумелс (Борусија Дортмунд), Марсел Шмелцер (Борусија Дортмунд), Пер Мертесакер (Арсенал).

Средина терена: Бастијан Швајнштајгер (Бајерн), Месут Озил (Реал), Сами Кедира (Реал), Томас Милер (Бајерн), Лукас Подолски (Келн), Тони Крос (Бајерн), Марио Геце (Борусија Дортмунд), Илкај Гундоган (Борусија Дортмунд), Андре Шурле (Бајер), Свен Бендер (Борусија Дортмунд), Ларс Бендер (Бајер), Јулијан Дракслер (Шалке), Марко Ројс (Борусија Менхенгладбах)

Напад: Марио Гомез (Бајерн), Мирослав Клосе (Лацио), Каку (Штутгарт).

Лев је рекао да ће финални састав саопштити крајем месеца и да ће садржати неке измене. Немачка се на Првенству налази у групи Б заједно са селекцијама Холандије, Португала и Данске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара