Читај ми!

Гдањск, више од игре...

Немци и Грци стижу у Гдањск где се вечерас сударају два концепта живота и спорта. Пратимо, из часа у час, догађаје који претходе том мечу.

19.57 - Мање од сат времена до почетка меча, Лев се одлучио за поставу без Гомеза, Подолског и Милера. Цавелас у постави Грчке без обзира на повреду. 

17.51 - Мануел Нојер: Грчка има високе играче и знам да су опасни приликом прекида. Не смемо да их потценимо. Покушаће да "умртве" нашу игру, али ми знамо шта треба да радимо. 

17.29 - Нови грчки премијер Антонис Самарас, као и министар финансија Василис Рапанос, данас су се нашли у болници, па неће присуствовати четвртфиналу Европског првенства. Самарас ће бити подвргнут операцији ока, док се Рапанос онесвестио...

16.49 - Збогом Грци, данас вас не можемо спасити, пише немачки Билд.

16.25 - Чини се да је Марио Гомез изгубио место у тиму. Уместо њега напад Немачке водиће Мирослав Клосе. 

14.00 - Марадона: Пред селектором Фернандом Сантошом је утакмица живота, јер га чека битка епских размера. Ипак, ако је 300 Грка могло да заустави 10.000 Персијанаца у Термопилском кланцу, онда њих 11 сигурно има шансу против Немаца. 

13.24 - Јоргос Карагунис: "Бол нашег народа ће бити наш мотив протин Немаца... То нема везе са Ангелом Меркел већ са пријатељима који не могу да прехране децу". 

11.30 - Грчки фудбалери се одмарају у хотелу.  

11.00 - Грчки и немачки навијачи полако заузимају улице Гдањска. 

Екипа Летећег циркуса Монти Пајтона је још одавно предвидела развој ситуације на овом мечу.

Грчки играчи се одмарају пред утакмицу године, можда и каријере.

Поприште – Гдањск арена.

Грци се лоше котирају на берзи и у кладионици.

Грчки навијачи у Гдањску.

Јоргос Карагунис: "Бол нашег народа ће бити наш мотив против Немаца... То нема везе са Ангелом Меркел већ са пријатељима који не могу да прехране децу".

Инвазија Немаца на Гдањск.

Немци доливају уље на ватру. Билд пише: Збогом Грци, данас вас не можемо спасити!

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво