Погрешио си, Кембеле!

Непосредно пред почетак Европског првенства бивши енглески репрезентативац Сол Кембел је позвао навијаче да не иду у Пољску и Украјину јер ће се највероватније вратити у мртвачком ковчеку. Енглески навијачи га нису послушали, масовно су допутовали да прате своју репрезентацију, али зато су направили перформанс са мртвачким сандуком и поруком: "Погрешио си Кембеле".

Енглески навијачи који су масовно допутовали у Пољску и Украјину уживају у Европском првенству. Од Енглеза се очекивало да праве хаос и да долазе у сукоб са супарничким навијачима и полицијом, али за сада титулу лоших момака преузели су навијачи Пољске, Русије и Хрватске.

Колико уживају у Украјини, Енглези су показали на дан утакмице са домаћином, када су уличним перформансом, поручили бившем капитену Солу Кембелу, да се не плаше за свој живот.

Кембел је непосредно пред почетак првенства поручио навијачима да не путују у Украјину и Пољску јер није безбедно, и да ће се, уколико оду, највероватније вратити у мртвачким ковчезима.

Присталице „гордог албиона" су као одговор улицама Доњецка прошетале мртвачки ковчег, и певали: „Погрешио си Кембеле, ми ћемо радити шта год хоћемо".

После победе над Украјином и пласмана у четвртфинале, тек се очекује најезда Енглеских навијача који ће сопутовати са Острва за меч против Италијана који је на програму у недељу 24. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара