Шпанци на интернету, Рамос без косе

Само три дана трајао је шпански "егзодус" са социјалних мрежа. Вратили су се Шпанци, брже боље су о томе обавестили своје фанове, а највише пажње изазвао је Серхио Рамос, који је промовисао свој нови, драстично промењени имиџ.

Забрана која је требала да одвоји репрезентативце Шпаније од социјалних мрежа током Европског првенства трајала је само три дана. Данашњи повратак на интернет открио је и једну модну новину у тиму светског и европског првака.

Шпанци су се појавили на Твитеру од кога су се недавно опростили, али су се у понедељак појавили, када је Твитер у питању иначе ажурни, Фабрегас, Хуан Мата, Икер Касиљас и Виктор Валдез. Ниједна од ових порука није оставила ефекат као она коју је поставио Серхио Рамос.

Овај 26-годишњи играч Реал Мадрида открио је фановима свој нови имиџ. Рамос је ошишао своју дугу, равну косу, која му је падала на рамена и која је била његов заштитни знак од 17 године када је дебитовао за Севиљу.

„Нема више дуге косе, надам се да вам се свиђа...", написао је Рамос на свом Твитер профилу, а том приликом је и премијерно окачио фотографије са новом фризуром.

„Ако вам се не свиђа, коса ће порасти", написао је у наставку фудбалер „краљевског клуба".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара