Роналдо расплакао девојчицу

Португалац јесте један од двојице најбољих фудбалера планете, са пропорционалним бројем фанова широм света. Међутим, фудбалер кога многи ионако сматрају препотентним и уображеним, као да је заборавио на неопходност добрих односа са јавношћу када је, из јако баналног разлога, одбио да да аутограм десетогодишњој девојчици.

Кристијано Роналдо се није показао у најбољем светлу када је одбио да да аутограм десетогодишњој девојчици, која је две седмице долазила на тренинге репрезентације Португала искључиво због њега.

Како наводи португалски лист Record, девојчица је, у друштву свог оца, превалила велики пут како би, за време двонедељних припрема, гледала свог омиљеног фудбалера.

Отац девојчице, Роберт Филипе, није се либио да новинарима преприча сваки детаљ приче. Наводно, затекао је ћерку уплакану после тренинга, а када ју је упитао у чему је проблем, она је одговорила да Роналдо није желео да јој се потпише на папир - и то све због мајице коју је носила.

"Нисам знао шта да јој кажем. Она често носи ову мајицу коју јој је мајка купила приликом посете Барселони. Ни мени, а ни њој, није пало на памет да би једна мајица која има симболе и име града на њој, могла да му засмета. Да је са мајком посетила Мадрид, имала би мајицу из шпанске престонице. Не могу да верујем како се понео тај фудбалер према њој. Нисам умео да десетогодишњој ћерки објасним зашто после две недеље долажења на тренинге и чекања да га некако упозна, Роналдо није желео ни да је погледа. Мислим да после овог догађаја Кристијано више неће играти битну улогу у њеном животу", рекао је Филипе.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво