Павловићу бод у Донингтону

Милош Павловић освојио је само један бод на две трке формуле 2 у Донингтону. Прву трку није завршио због квара мотора, па је одустао у финишу док се борио за треће место. У другој трци заузео је осму позицију.

На енглеској писти у Донингтону обе трке вожене су у недељу. У првој је Пваловић стартовао са петог места, одлично је возио, борио се за врх, али је квар мотора спречио његове снове о подијуму у 21. кругу.

У другој трци Милош је стартовао са једанаесте позиције, поправио је свој положај за три места, што му је омогућило да освоји један бод.

Првенство формуле 2 наставиће се на немачкој стази Осершлебен 5. и 6. септембра.

Резултати прве трке у Донингтону:
1. Андри Соучек (Шпанија) 25 кругова
2. Михаел Аљешин (Русија) +9,799 заостатка
3. Тобиас Хегевалд (Немачка) +11,976

Резултати друге трке у Донингтону:
1. Жилијен Жус (Француска) 25 кругова
2. Казим Валиаускас (Литванија) +15,116
3. Мирко Бортолоти (Италија) +17,858
8. Милош Павловић (Србија) +21,440

Генерални пласман после 10 трка: Соучек 61 бод, Викенс 39, Жус 37, Хегевалд 34, Аљешин 33, Бортолоти 31, Енг 31, Василиаускас 21, Павловић 20, Пископо 18, Ђаконели 12, Де Марко 12, Сартиз 8, Карјалаинен 7, Хохентал 7, Ебрахим 7, Брандл 5, Кларк 4, Гледис 4, Мур 1.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије