Маса најавио повратак у Формулу 1

Возач Формуле 1 Бразилац Фелипе Маса, који је 25. јула на тренингу за Велику награду Мађарске доживео тешке поврде главе, најавио је да ће се вратити тркама чим му здравствено стање то буде дозвољавало.

"Знам да сам срећан што сам уоште жив, али то је сада иза мене. Чим се потпуно опоравим враћам се тркама", рекао је Маса, који ће у понедељак бити отпуштен из болнице у Будимпести и отпутоваће у Бразил на рехабилитацију.

Возач Ферарија каже да се не сећа инцидента, када га је у главу погодила један килограм тешка опруга док је возио брзином од око 250 километара на сат.

"Када сам се пробудио, схватио сам да сам у болници, али нисам знао због чега. Почео сам да скидам сва оне цевчице и црева, мој брат Едуардо је скочио да ме спречи и умало се нисмо потукли", рекао је Маса и додао да се ни данас не сећа шта се десило.

Фозач Ферарија каже, међутим, да је био више него изненађен када су му рекли да је победник трке био Луис Хамилтон.

"Био са шокиран када ми је лекар рекао да је Хамилтон победио. То је требало да буде моја трка. Нисам могао да верујем да је Луис био први, а Кими Раиконен други", рекао је Маса.

Уочи изласка из болнице, Масу су посетили потпредседник Ферарија Пјеро Ферари, бивши први човек тима Жан Тод и седмоструки првак света Михаел Шумахер, који ће место њега возити за Ферари у наставку сезоне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се