"Доктор" сломио ногу

Валентино Роси, свакако најзвучније име у мото спорту, паузираће три месеца због лома потколенице. "Доктор" пао са мотора на тренингу за трку за Велику награду Италије, коју ће први пут у каријери пропустити.

Шампион у Мото ГП шампионату, Валентино Роси, поломио је десну потколеницу на тренингу за Велику награду Италије.

Роси је, само 15 минута пре краја тренинга, пао са своје „јамахе". На носилим а је изнет са стазе, а касније је хеликоптером пребачен у болницу у Фиренци.

"Повреда је много тежа него што смо очекивали, пошто је кост изашла и оштетила кожу. Ипак, добро је да нису оштећени крвни судови и нерви", рекао је лекар на стази Клаудио Коста.

Шеф тима Лин Џарвис рекао је Би-Би-Сију да ће Роси отићи у току дана на операцију, а касније ће морати да пронађу замену за њега, јер се претпоставља да ће опоравак трајати три месеца.

Роси се надао да ће по 10 пут у каријери освојити трку на домаћем терену, у Италији, али ће због незгодне повреде први пут пропустити трку за Велику награду Италије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво