Возачи Ред Була најбржи

Возач Ред була Себастијан Фетел остварио је најбрже време на другом тренингу уочи трке Формуле један за Велику награду Шпаније, а друго место заузео је његов клупски колега Марк Вебер.

Фетел је остварио време један минут, 19 секунди и 96 стотинки и био је бржи од Вебера за две десетинке.

Седмоструки светски шампион Михаел Шумахер из Мерцедеса заузео је треће место са 0,79 секунди заостатка за Фетелом, а четврти је био возач Ферарија, двоструки првак света Фернандо Алонсо са заостатком од 0,85 секунди.

Возач Мекларена Луис Хамилтон освојио је пето место, а његов клупски колега и актуелни светски шампион Џенсон Батон био је девети.

На првом тренингу, набржи су били Хамилтон и Батон.

Трка за Велику награду Шпаније вози се у недељу од 14 сати у Барселони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво