Ферстапен: Задовољан сам екипом у Ред Булу, остајем до краја уговора

Троструки узастопни светски шампион у Формули један Холанђанин Макс Ферстапен изјавио је да жели да остане до краја уговора у Ред Булу до 2028. године, преноси АП.

Ферстапен је у Мелбурну изјавио да му ласкају похвале, које је после трке у Саудијској Арабији на његов рачун послао директор Мерцедеса Тото Волф.

Директор Мерцедеса је рекао да би волео да холандски возач пређе у његов тим. Међутим, Ферстапен је изјавио да би желео да остане са "својом породицом Ред Бул".

"Због тога сам и потписао уговор. Као што сам раније рекао, задовољан сам екипом и наравно, веома је важно да покушамо да задржимо кључне људе у тиму дуже време јер је то важно за наше наступе, а на крају, наступи су посао. Намера ми је да останем до краја уговора, за мене би била сјајна прича да завршим уговор, пошто то у суштини значи да сам био део једне породице, једног тима", рекао је возач Ред Була.

Ферстапен је истакао да нису тачне гласине да прелази у Мерцедес.

"Сви желимо исто, добар наступ на стази и на то желимо да се концентришемо као екипа. Проблем су спекулације, које круже не само у екипи него и споља и то је нешто што не можемо да контролишемо. Једина ствар коју можемо да контролишемо је да сви у екипи идемо у истом правцу и мислим да то и радимо", додао је холандски возач.

Ферстапен је победио у прве две трке ове сезоне у Бахреину и Саудијској Арабији. Наредна трка у шампионату Ф1 биће вожена 24. марта за ВН Аустралије.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво