Читај ми!

Хамилтон о преласку у Ферари: Ни родитељима нисам рекао, све се брзо одиграло

Седмоструки првак Формуле 1 Луис Хамилтон открио је да је спектакуларни прелазак у екипу Ферарија крио од својих најближих до последњег момента.

Британац ће 2025. званично прећи из Мерцедеса у редове највећег ривала Ферарија. Вероватно највећи трансфер у историји Формуле 1 по пажњи и значају.

Луис је у подкасту Би-Би-Си-ја "F1: Back to Base", говорио о дискрецији према најближима док се тај прелазак није закључио.

"Никоме нисам рекао за Ферари. Нисам рекао родитељима све до дана када је то објављено. Тако да нико није знао", прича Хамилтон.

"Стварно сам желео да то урадим за себе. Осећао сам да морам да откријем шта би било најбоље за мене“, наставио је Британац.

Бивши шампион Формуле 1 је објаснио како су текли преговори са директором Ферарија Фредом Васером.

"Све се одиграло веома брзо, Фреда Васера ​​познајем већ неко време. Што се мене тиче, био сам узбуђен због нове сезоне, али нисам знао шта ми се спрема у будућност нити колико дуго ћу наставити да возим. ​​Осећао сам се много мотивисано и узбуђено што ћу наставити да возим. Прилика се указала и рекао сам себи да морам добро да размислим. Нисам имао много времена за размишљање и само сам морао да следим свој инстинкт. Одлучио сам да искористим прилику", рекао је Хамилтон.

Хамилтон је последњи пут био првак 2020, од тада је Макс Верстапен нанизао три титуле.

недеља, 14. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво