Читај ми!

Душан Борковић рекламирао Србију у најбољем светлу - развијена "тробојка" на "Хунгарорингу"

Једна од најпознатијих светских аутомобилистичких стаза, мађарски "Хунгароринг", заблистала је овог викенда у бојама наше земље. Најбољи српски аутомобилиста, Душан Борковић, развио је заставу Србије дугу чак 15 метара, која је том приликом постала симболом трке која има вишемилионски аудиторијум широм света, а вредност се мери у милионима евра.

Ово је 21. банер на међународним тркама на којој Тим Борковић промовише Србију и на овај начин, а неке од земаља у којима смо до сада могли видети сличан призор су Кина, Немачка, Уједињени Арапски Емирати, Италија, Аустрија, Русија, Тајланд и Француска.

Душан Борковић истакао је како само мото-спорт може да пружи прилику да се сопствена земља промовише на овако атрактиван начин.

 "Ниједан спорт не пружа могућност да директно уз терен развијете банер оволиких димензија. Управо зато, из године у годину, на најважнијим тркама користим прилику да представим своју Србију у позитивном светлу и позовем људе широм света да је посете и инвестирају у њу, јер је разлога за то заиста много. Ово је најмање шта могу да учиним за своју земљу и, управо зато, планирам да у наставку сезоне, на следећим тркама макар у Италији и Шпанији, урадим исто", рекао је Борковић.

 Следећа трка на којој наступа Душан Борковић је 21-23. јула на стази Пол Рикар у Француској.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије