Тим Хонде ипак остаје у Формули један

Водећи људи некадашњег тима Хонда из Формуле један изразили су наду да ће се тркати ове сезоне, али нису износили никакве детаље.

Извршни директор Ник Фрај говорио је о изазовима са којима се тим суочава "у следеће две или три године" на састанку Асоцијације тимова Формуле један (ФОТА) у Женеви.

Фрај је са шефом тима Росом Броном покушавао да пронађе купца за тим пошто је Хонда у децембру објавила да се повлачи из Формуле један да би смањила трошкове.

"Наш тим је имао добробити од ФОТА и имаће је убудуће и то на два начина. Први је, јасно, смањење трошкова, које ће нам изузетно много помоћи у изазовима с којима ће се наш тим суочити у следеће две или три године", рекао је Фрај.

"Пођеднако важно као смањење трошкова јесте подршка коју смо имали од осталих тимова протекла три месеца", додао је Фрај. Он је рекао да је сваки од девет ривала Хонде понудио подршку да би осигурао да Формула један има 10 тимова на старту када сезона буде почела 29. марта.

"Сви који се овде налазе помогли су нам да сачувамо тим. Рос, ја и наших 700 запослених смо вам захвални на томе", рекао је Фрај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара