Читај ми!

Борковић осми у другој трци у Монци

Душан Борковић је у другој трци ТЦР шампионата у Монци освојио осмо место. Први је кроз циљ прошао Ђиролами, друго место припало је Хомоли, треће Коронелу. Наш Аутомобилиста је овим осмим местом освојио нових 15 бодова у шампионату.

Изузетно узбудљива трка, Ђиролами је на старту стигао до прве позиције и није је испустио до краја. Аскона је претио, али је у тој агресивној вожњи зарадио пет секунди казне што га је, иако је кроз циљ прошао као други, спустило на пету позицију. Борковић је остао на осмом месту у генералном пласману.

Душан Борковић је страртовао као пети у другој трци. Иако је киша престала да пада тек непосредно пред старт трке наш аутомобилиста се одлучио за гуме за суву подлогу.

После прве кривине изгубио две позиције, међутим, брзо је надокнадио једно место, а ову позицију је задржао после првог круга. Након још једног круга Борковић је успео да престигне још једног возача и позиционира се на пето место.

Јелмени је направио тоталну конфузију у једног кривини, што је натерало нашег аса на кочење и испустио је позицију после четири одвезена круга.

Наредна четири круга није било промена у пласману водећих. Аскона прави велику грешку у осмом кругу и пада на четврто место. Ибак брзо је надокнадио изгубљено, али је зарадио казну од пет секунди што га је дефинитивно иставило без подијума.

Након тога Јанг је успео да престигне Борковића и преузме шесто место. У последњем кругу Борковић је успео да обиђе Барта и врати шесту позицију. Међутим у наставку је изгубио два места након грешке његовог клупсог друга и на крају трке завршио као осми.

Последњи тркачки викенд вози се у Барселони од 8. до 10. октобра.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара