Читај ми!

Борковићева нова шанса на другој трци у Монци

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић у другој трци на стази у Монци покушаће да избори пласман међу десет најбољих возача Европског ТЦР шампионата. Друга трка на легендарној стази у Монци стартује у 13.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић је прву трку претпоследњег тркачког викенда ТЦР Европа шампионата на стази у Монци завршио на седмој позицији и освојио нова 23 бода, 5 бодова са квалификација и 18 са трке.

Борковић је одлично стартовао и изборио трећу позицију коју је успешно одржавао све до средине трке када су почели да се јављају технички проблеми са мењачем.

Током седмог круга, док се са четворицом возача надметао за пету позицију, у једном тренутку је један од конкурената излетео са стазе. а Борковић је пао на осму позицију. У наставку Борковић је успео да поправи пласман за једно место и трку је завршио на седмом месту. 

Уз нове освојене бодове Душан Борковић је тренутно 11 у генералном пласману где је првопласирани Микел Азкона док је Франко Гиролами на другој позицији, а трећепласирани је Нилс Лангевелд.

До нових бодова и пласмана међу десет најбољих возача Борковић ће покушати да дође у другој трци која почиње у 13.30, а ток тог надметања можете пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара