Рели Париз-Дакар

Још 700км и готово

До завршетка релија Париз-Дакар остало је још неких 700 километара. Такмичари и екипе су уочи последње етапе били смештени у Биваку. После тринаест напорних дана до повратка у Буенос Ајрес остала је још једна ноћ.

Сви су уморни, на ивици снаге. Али без сумње задовољни, јер су стигли до завршетка 31. Дакар релија, без сумње најтежег ауто-мото такмичења на свету.

- Овогодишњи Дакар је био много тежи него прошлогодишњи. Покушаћу да се што више одморим уочи последње етапе, макар да једно осам сати спавам. Трудићу се да последњу етапу пређем у истом ритму као и минулих 13 дана. Надам се да ће да буде све у реду - изјавио је Габор Сагмајстер Предрагу Мининковићу, репортеру РТС-а уочи последње етапе. 

Последња 14. етапа од Санта Розе до Буенос Аиреса дугачка је 707 километара (специјални испит 206 км).

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво