Габор 66. у деветој етапи

Габор Сагмајстер освојио је 66. место у деветој етапи на 31. Дакар релију од Копијапа до Ла Серене у Чилеу. Најбржи на специјалном испиту били су Марк Кома у конкуренцији мотоциклиста и Насер Ал Атија код аутомобилиста.

Етапа је била дугачка 578 километара, али је специјални испит био скраћен на 178 километара. Вожено је по динама у пустињи Атакама.

- Мени дине још увек представљају проблем. Надам се да од сутра крећу нешто другачији терени, који ми више одговарају, па ће и резултати бити бољи. У сваком случају сам задовољан, треба бити паметан и стићи до циља. Жеља ми је да у генералном пласману на крају Дакар релија будем међу првих 50 мотоциклиста - изјавио је Габор Сагмајстер.

Резултати 9. етапе - мотори:
1. Кома (Шпанија, КТМ) 2:12,30
2. Депре (Француска, КТМ) +00,04
3. Лопез Контардо (Чиле, Априлија) +01,14
66. Сагмајстер (Србија, КТМ) +1:33,13

Аутомобили:
1. Ал Атија (Катар, Фолксваген) 1:59,28 
2. Саинц (Шпанија, Фолксваген) +05,59
3. Де Вилијер (Ј.Африка, Фолксваген) +07,38

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво