Читај ми!

Тежак удес Павловићевог тимског колеге на трци у Белгији

Мексички возач Раул Гузман, тимски колега Милоша Павловића, доживео је тежак удес због кога је прекинута друга трка Ламборгини Супер Трофео такмичења која је вожена на стази Спа-Франкоршамп у Белгији. Гузман је пребачен у најближу болницу где је задржан ради додатних прегледа, док су остали учесници у удесу неповређени.

У удесу су учествовала чак три аутомобила укључујући и аутомобил са стартним бројем 41 посаде Павловић/Гузман, за чијим управљачем је у том тренутку седео мексички аутомобилиста.

До несреће је дошло приликом рестарта трке, 15 минута пре краја, кад је Гузман током борбе за позицију са Чекотом и Ђилардонијем изгубио контролу над „хураканом" на правцу пред излазак на чувени „О'руж" и великом брзином ударио у ограду, при чему се аутомобил буквално распао. 

Ђилардони је наставио трку која је убрзо прекинута, а Чекото је изашао неповређен из свог слупаног аутомобила. 

Гузману је, на жалост, била неопходна медицинска помоћ, а на лицу места је установљено напрснуће костију леве ноге. По указаној првој помоћи, млади Мексиканац пребачен је у најближу болницу ради детаљних прегледа.

"Овде у Белгији ствари нису биле повољне за мене и мој тим. На жалост, у другој трци смо имали један велики инцидент који је озбиљно компромитовао наше шансе у борби за освајање титуле. Али то, у суштини, више није битно, с обзиром да је инцидент био толико велики да су све наше мисли у овом тренутку са Раулом. Добили смо информације из болнице да је он у суштини ОК, да нема озбиљније повреде и то је једина битна ствар у овом тренутку. После свега шта се догодило, једва чекам да видим свог колегу и разговарам са њим. Наш спорт је нешто заиста предивно, али понекад уме да буде и веома опасан.", изјавио је Милоша Павловића после инцидента.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво