Представљен план за трку Формуле 1 у Риму

Римски индустријалац Маурицијо Фламини представио је водећим љуидима Формуле један план трке у Риму 2011. године, пренели су италијански медији.

Фламини, који је један од инвеститора Супер бајк шампионата, раније овог месеца представио је свој план првом човеку Формуле један Бернију Еклестону, а "Газета дело Спорт" наводи да је та идеја прихватљива власнику такмичења.

Трка би се возила градом, у делу који је изградио Бенито Мусолини 1930. године.

Фламини је већ покушао да доведе Формулу један у Рим, 1984. године, али је план тада пропао. Велика награда Италије вози се сваког септембра у Монци. Иначе, у тој земљи су се возиле две трке, али се од 2006. године не вози Велика награда Сан Марина у Имоли.

Организација трке Формуле један у Риму би коштала између 130 и 200 милиона долара, пренела је "Газета".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво