Стојиљковић изабрао репрезентативце

Зоран Стојиљковић, селектор стрељачких селекција Србије одредио је спортисте који ће нас представљати на турниру у словеначком граду Руше од 15. до 17. јануара идуће године. Такмичење ће се бодовати и за регионалну лигу и тромеч селекција Србије, Словеније и Хрватске.

Састав репрезентације - ваздушна пушка, сениори: Стеван Плетикосић и Милутин Стефановић („Чика Мата", Крагујевац, Драган Марковић (Нови Сад), сениорке: Аранка Биндер (Нови Сад), Лидија Михајловић (Ниш) и Андреа Арсовић (Партизан), јуниори: Марко Живић (Ниш), Арсеније Тодоровић (Лукањац, Пирот), Игор Чотра (Звездара), јуниорке: Ивана Максимовић и Драгана Тодоровић (Нови Београд Ушће), Катарина Бисерчић (Ниш).

Ваздушни пиштољ - сениори: Дамир Микец (Полицајац), Димитрије Гргић (Академац) и Андрија Златић (А. Дејовић, Ужице), сениорке: Јасна Шекарић, Зорана Аруновић, Јелена Аруновић (све Ц. звезда), јуниори: Борис Котоган (Кикинда), Милош Милановић (Алекса Дејовић, Ужице), Никола Костић (Звездара), јуниорке: Бобана Величковић и Ана Симић (Бор 030), Јелена Петровић (Јагодина).

У стручном штабу, уз селектора Зорана Стојиљковића, су и тренери репрезентације Мира Максимовић, Горан Максимовић и Иван Квасневски.

У пласману за регионалну лигу и тромеч Србија - Словенија - Хрватска, Србија убедљиво води са 23.043 круга испред Хрватске са 22.905 и Словеније са 22.681 кругом.

На два предходна турнира регионалне лиге Србије је оба пута победила. У Загребу на „Трофеју Младости" стрелци Србије имали су укупно 11.501 круг, Хрватске 11.473 и Словеније 11.362 круга.

На Интернационалном првенству Београда Србија је такође победила са 11.542 круга испред Хрватске са 11.432 и Словеније са 11.319 кругова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се