Глок: Очигледно је да Шумахер планира повратак на стазу

Возач екипе Вирџин Тимо Глок оценио је данас да је "очигледно" да ће се седмоструки шампион Формуле један Михаел Шумахер следеће године вратити на стазу.

"Чини ми се да њему није довољно да вози само картинг или егзбиционе трке. У њему још 'гори пламен' и његов повратак на стазу био би фантастична ствар за Формулу један. Мени делује очигледно да ће се он 2010. вратити тркама", рекао је Глок за америчку телевизију ЕСПН.

Глок је додао да би било одлично и када би се Шумахер на стазу вратио за воланом екипе из Немачке, Мерцедеса који ће се од 2010. године такмичити у Формули један.

Извршни директор Мерцедеса Ник Фрај раније данас није одбацио могућност да та екипа ангажује Шумахера, коме би тимски колега био jош један Немац, Нико Розберг.

Шумахер је професионалну каријеру завршио пре три године. Он је са Бенетоном освојио две, а са Фераријем пет титула првака света Формуле један.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво