Српски мотоциклисти допутовали у Катар

Српски Маркос Сузуки тим возиће предстојећег викенда последњу трку Светског Ендјуранс шампионата у мотоциклизму на стази у Катару.

Екипа Србије у мотоциклизму за коју се такмиче Драгослав Перишић и Жељко Станичић из Аранђеловца и поред великих проблема због старих плавих пасоша успела је да стигне у Катар где ће у суботу возити последњу трки у оквиру Светског Ендјуранс шампионата.

Проблеми су почели у понедељак на аеродрому „Никола Тесла" када је компанија "Туркиш ерлајнс" и поред уредно добијених виза одбила да прими у авион нашу осмочлану екипу возача и механичара. У трци са временом и уз велику помоћ катарских и српских власти после два дана ипак је одобрен улазак нашој екипи у авион са плавим пасошима.

Из Катара нам се јавио Драгослав Перишић-Куле, менаџер и возач тима:

- Стигли смо са два дана закашњења, практично у последњи минут. На жалост, нисмо стигли да обавимо неслужбене тренинге, па ћемо ићи директно, без иједног одвозаног круга у квалификације. Надам се да ћемо успети да надокнадимо пропуштено и да ћемо се квалификовати за саму трку која почиње у суботу у 13 сати по катарском времену. што је по српском у 11.00. Желим да се захвалим Министарству за омладину и спорт, Олимпијском комитету и властима Катара, јер су све учинили да се проблеми због плавих пасоша превазиђу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво