Доктору досадио ГП

Мото ГП никада није био досаднији у историји. Толико је незанимљив, да гледаоци имају проблем да остану будни, рекао Валентино Роси, и рекао да је коначно време за промене у такмичењу.

Најбољи светски мотоциклиста Валентино Роси мисли да је Мото ГП такмичење толико досадно да гледаоци понекад имају проблем да остану будни.

Роси, седмоструки светски шампион, истакао је да је време за промене у овом такмичењу.

Ове сезоне у шампионату доминирају Шпанци Дани Педроса и Хорхе Лоренцо, који су до сада победили на 12 од 16 трка.

"Ово је најгори период мото ГП такмичења откад сам почео да возим у њему, 2000. године. Много је досадно. Трке су веома лоше и тешко је остати будан", казао је 33. годишњи Роси за Би-Би-Си.

Италијан је додао како верује да ће следеће сезоне успети да се врати на победнички пут када опет почне да вози за Јамаху.

"У овом тренутку у каријери не желим да се мучим сваког викенда. Биће ми тешко, али верујем да ћу следеће сезоне поново моћи да побеђујем", додао је Роси.

Доктор сада вози за Дукати и заузима шесто место на табели.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије