Читај ми!

Рели Србија

Бугари најбољи првог дана

Првог дана такмичења на Релију Србија тријумфовала посада из Бугарске Дончев – Јорданов. Друго време има посада из Мађарске, док је на одличном трећем месту домаћа посада Стаменковић – Јовановић.

Бугарска посада у саставу Крум Дончев и Петар Јорданов у Пежоу 207 тријумфовала је првог дана такмичења на Релију Србија.

Друго време има посада из Мађарске Золтан Бесењеј - Јулијана Нирфас у Субару импреци, док је на трећем месту домаћа посада Тодор Стаменковић - Бранислав Јовановић у Мицубиши лансеру.

Ово такмичење, које се бодује коефицијентом 10 за ФИА Европски куп исток, Трофеј централно европске зоне и шампионате Бугарске и Србије, одржано је на три локалитета у брдима изнад Ваљева.

Десети брзински испит, Кошутњак, заказан је за сутра у 10.24, следе Лисовић и Авала, а идеално време за прву посаду на циљној рампи на београдском Тргу Републике је 17.01.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије