Сензација: Исинбајева без медаље

На атлетском првенству света у Берлину највеће изненађење данас је приредила акуелна олимпијска шампионка у скоку мотком Рускиња Јелена Исинбајева оставши не само без медаље, него и без пласмана у овој дисциплини.

Златну медаљу освојила је Пољкиња Ана Роговска скоком од 4,75 метара, сребро је припало Американки Челси Џонсон са 4,65 метара, а бронзу је, са истим резултатом, изборила још једна Пољкиња - Моника Пирек.

Исинбајева је самоуверено ушла у такмичење тек на висини од 4,75 метра, коју је одмах срушила, а затим је пропустила, да би два пута безуспешно покушла да прескочи висину од 4,80 метра и тако остала без пласмана.

Резултати финала:
1. Ана Роговска (Пољска) 4,75 метра
2. Челси Џонсон (САД) 4,65 м
3. Моника Пирек (Пољска) 4,65 м
4. Слике Шпигелбург (Немачка) 4,65 м
5. Фабијан Мурер (Бразил) 4,55 м
6. Кејт Денисон (В.Британија) 4,55 м
7. Ана Батко (Немачка) 4,40 м и
8. Татјана Полинова (Русија) 4,40 м.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се