Крос РТС-а у суботу у Зајечару

У суботу 2. октобра на зајечарском хиподрому биће одржана друга серија 20. Кроса РТС-а, саопштили су данас организатори те манифестације.

Према речима оснивача кроса Стевана Ковачевића, то најмасовније такмичење у Зајечару требало би да окупи око 2.500 такмичара у 28 трка.

"Зајечар није случајно одабран за домаћина ове манифестације. Овај град је то заслужио, јер је две године заредом био најбољи организатор у Србији", рекао је Ковачевић и најавио да ће у Зајечар доћи и чувени мађарски атлетичар Ласло Тот.

Генерални секретар Савеза атлетских талената (САТ) Мирко Вујаклија рекао је да се најбољи са ових такмичења упућују у атлетске кампове и тако подстичу да се и даље баве спортом.

Генерални секретар Спортског савеза Зајечара Игор Божиновић саопштио је да је све спремно за крос и да су учешће најавиле све тимочке школе, многобројне школе из Србије, као и такмичари из Републике Српске, Мађарске и Бугарске.

Генерални спонзор Кроса РТС-а је Фабрика црепа "Младост" из Лесковца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се