Амела осма

Атлетска репрезентативка Србије Амела Терзић заузела је последњег такмичарског дана на 13. јуниорском првенству света у Монктону, осмо место у финалу трке на 1.500 метара резултатом 4:19,03 минута.

Побединица трке је Етиопљанка Тизита Богале (4:08,06), сребро је припало Иркињи Кјари Мегин која је кроз циљ прошла у времену 4:09,51, док је трећепласирана Кенијка Ненси Чепквемој - 4:11,04.

Терзић је након трке изајавила да је задовољна пласманом и целокупним наступом на шампионату у Канади, али не и резултатом.

Србију је на такмичењу најбољих јуниора света представљало осморо атлетичара, који су освојили једну медаљу и изборили четири пласмана у финала, уз два државна рекорда.

Са сребрним одличјем, које је припало куглашу Божидару Антуновићу, наша репрезентација ће на планетарној сморти у Монктону бити рангирана измедју 20. и 25. места у конкуренцији 176 земаља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво