Читај ми!

Топићева: Пресрећна сам због сребра, остварила сам велики успех

Српска атлетичарка Ангелина Топић рекла је након освајања сребрне медаље у скоку увис на Европском првенству у Риму да је пресрећна због успеха на такмичењу које за њу има велики значај.

Топићева је скоком од 1,97 у шестој серији дошла до свог другог европског одличја.

"Пресрећна сам и презадовољна. Веома дуго сам ишчекивала ово и осећам олакшање, али ипак преовладава задовољство. Први пут сам успела да по мојим стандардима остварим велики успех на неком првенству. Јако ми је драго што се то десило сада јер Европска првенства имају посебно место у мом срцу, због прве медаље коју сам освојила пре две године у Минхену", рекла је Топићева.

Додала је да су услови били веома тешки, те да су они такмичари који су били ментално најјачи успели да дођу до добрих резултата.

"Залетиште је било заиста сјајно, као и стадион и амосфера. Морали смо да имамо чврсту главу данас. Услови су били заиста тешки за нас скакаче и било је јако топло, а пресекла нас је и киша што је многима правило проблем. Они који су ментално били најјачи су на крају и остварили резултате", закључила је Топићева.

Српска атлетичарка је дошла и на центиметар од свог личног, а уједно и националног рекорда који износи 1,98, а који је остварила у Рабату у мају.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије