Добар старт Дудаша

Другог дана такмичења на Светском првенству за јуниоре у Бидгошћу, Михаил Дудаш је добро стартовао у десетобоју и после прве три дисциплине налази се на другом месту.

У трци на 100 метара Дудаш је био четврти у времену 11,03, што му је донело 854 бода. Исти пласман и исти број бодова остварио је и у скоку у даљ резултатом 7,17 метара.

У бацању кугле хицем од 14,50 метара остварио је лични рекорд и освојио нових 759 бодова, тако да је после три дисциплине сакупио 2.467 бодова и заузима друго место иза Едуарада Миана из Белорусије, који је сакупио 2.529 бодова.

"За сада све иде по плану. Задовољни смо оним што је Дудаш данас показао и очекујемо да настави у истом темпу", рекао је тренер нашег младог десетобојца Горан Обрадовић..

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво