Бојовић и Терзићева најбољи

Највише успеха на 12. уличној атлетској Светосавској трци у Ваљеву највише успеха имали су Велимир Бојовић из Косова Поља код сениора и Амела Терзић из Новог Пазара код сениорки.

Иза Бојовића, у трци на 5.000 метара, пласирали су се Данијел Вукајловић из Ужица и Слободан Станковић из Смедерева, док је код сениорки друга била Ана Суботић из Ивањице, а трећа Јелена Анђелковић из Новог Београда.

Најбољи јуниор на 3.000 метара био је Ненад Радановић из Новог Пазара, испред Душана Макевића из Шапца и Јасмина Гајића из Новог Пазара.

Код јуниорки, поредак је био исти као и 2009. - победила је Теодора Симовић из Новог Пазара, друга је била њена суграђанка Селма Мустафић, а трећа Милена Стојчев из Новог Београда.

У трци припадника МУП-а Србије најбољи су били браћа Ђорђе и Данило Драшковић из Жандармерије, испред Бојана Лабовића. 

И припадници Војске Србије (ВС) трчали су у униформама, са чизмама на ногама, а победио је Драган Докмановић, испред Славише Цветковића и Александра Дреновца, сви из Београда.

У 14 трка учествовало је преко 300 такмичара свих узраста, од предшколаца до ветерана, у обе конкуренције из десет градова Србије.

Светосавку трку подржали су Олимпијски комитет и Спортски савез Србије, а покровитељ је био Град Ваљево, који је из буџета издвиојио 300.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво