Биљана Топић и Горан Нава најбољи у 2009.

Атлетски савез Србије (АСС) прогласио је троскокашицу Биљану Топић и средњепругаша Горана Наву за најуспешније у 2009. години.

Топићева је у августу на Светском првенству у Берлину заузела четврто место у троскоку.

"Ово је први пут у мојој спортској каријери да сам у избору АСС проглашена за атлетичарку године, сигурна сам да није и последњи. Надам се да сам оправдала очекивања и верујем да ћу Атлетски савез и све љубитеље атлетике учинити поносним у такмичењима која долазе", рекла је Топићева.

Горан Нава је на Универзијади у Београду освојио две медаље - сребрно на 800 м и бронзу на 1.500 м.

"Велика ми је част што сам изабран за набољег атлетичара у 2009. години. Ово представља не само подстицај да наставим да пружам свој максимум, него и одговорност да дајем позитиван пример младим атлетичарима", рекао је Нава.

За најуспешније атлетске клубове у Србији проглашени су Црвена звезда и Нови Београд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво