Ненад Филиповић: Уплашио сам се озбиљније повреде

Атлетичар Србије Ненад Филиповић изјавио је да је одустао у трци 50 километара ходање на Светском првенству у Берлину зато што је осетио бол у скочном зглобу и да се уплашио озбиљније повреде.

"Имао сам одличан старт и до 30. километра ишао сам на резултат личног рекорда, међутим, онда су почели проблеми. Стаза је била лоша, јер је била преправљена и из више слојева", рекао је Филиповић новинарима у Берлину.

Према његовим речима, почео је да осећа бол између 30. и 40. километра.

"Плашио сам се да не дође до неке озбиљније повреде. Време је било идеално и добро сам се осећао, али због те стазе и бола у зглобу који је био све јачи и јачи, морао сам да одустанем негде после већ пређених 40 километара", рекао је Филиповић.

Лоша стаза је била разлог што су многи фаворити одустали, међу којима и олимпијски победник, Италијан Алекс Швајцер, и светски рекордер, Рус Денис Низгеродов.

"Атмосфера је била заиста невероватна, више од 30.000 гледалаца навијали су дуж целе стазе и морам да похвалим организаторе првенства за изузетно успешну организацију", рекао је Филиповић. Светско првенство у Берлину завршава се у недељу, 23. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво