Мунћанова без полуфинала

Репрезентативка Србије у трчању на 1.500 метара Марина Мунћан није успела да се пласира у полуфинале 12. светског првенства у атлетици, које се одржава у Берлину, пошто је у квалификацијама заузела 34. место у конкуреницији 42. такмичарке.

Мунћанова је трчала у првој квалифкационој групи, у којој је била 12, остваривши резултат 4:15,18 мунута. Најбоље време у квалификацијама (4:07,75 минута) имала је Етиопљанка Џелете Бурка.

Српска представница била је видно разочарана након завршетка квалификационе трке рекавши да је у Берлину очекивала пуно више од оствареног.

"Заиста не знам шта се догодило. Пре трке осећала сам се добро, али већ на старту, било ми је јасно да нећу постићи добар резултат", изјавила је Мунћанова.

Она је истакла да су пролазна времена током трке "била слаба" и додала како се надала да ће нека од конкуренткиња убрзати ритам пре краја, што се није десило.

"Дала сам све од себе, али брже нисам могла", закључила је Мунћанова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се