Читај ми!

Датоме: Србија је јака, али не сме да нас потцени

Капитен кошаркашке репрезентације Италије Луиђи Датоме изјавио је уочи меча осмине финала Европског првенства против Србије да "орлови" имају јак тим, али да не смеју да потцене Италијане, јер је у нокаут фази такмичења на великим турнирима све могуће.

Србија ће се у недељу у Берлину од 18.00 састати са Италијом, коју је недавно савладала на Суперкупу у Немачкој (90:86), али од које је поражена прошле године у квалификацијама за Олимпијске игре (102:95).

"Почиње нова фаза у којој нема права на грешку. Волели бисмо да смо у Милану остварили бољу позицију, али бесмислено је враћати се на то. Србија је јак тим, али ово је моје шесто Европско првенство и искуство ме је научило да се сваки детаљ рачуна и да нико не сме да приушти да потцењује противнике. У Хамбургу смо играли против Србије, сада смо опет на њиховом путу и пробаћемо да их спречимо да прођу даље", изјавио је Датоме, а пренео Sportal.it.

Крилни центар Италије Николо Мели против Србије ће одиграти 101. утакмицу за национални тим, а поручио је да ће он и његови саиграчи у мечу осмине финала ЕП морати да буду фокусирани током читавог меча.

"Доћи до стоте утакмице у Милану, где сам и дебитовао 2011. године, било је нешто посебно. Али сада улазим у 101. утакмицу која ће бити комплексна и физички и ментално. Знамо добро Србију јер смо се састали са њима неколико пута претходних година. Имају доста квалитетних играча на свакој позицији. Мораћемо да будемо концентрисани свих 40 минута и да покушамо да будемо бољи", изјавио је Мели, а пренео Sportal.it.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво