Читај ми!

Мицић: Играли смо без калкулација, фокус на нас

Плејмејкер кошаркаша Србије Василије Мицић био је, после победе над Пољском, задовољан игром тима, али је истакао да се не треба превише радовати досадашњим успесима већ се треба посветити наредним мечевима.

Кошаркаши Србије убедљиво су надиграли Пољску са 96:69 у последњем колу групне фазе Европског првенства.

"Резултатски је ова утакмица била лакша него што је била на терену и добар меч за све нас. Драго ми је да смо одиграли без икаквих калкулација, што је свакако за нас најважније", рекао је Мицић.

Србија је први део завршила са максималним учинком са свих пет победа. Пре Пољске савладали су Холандију, Чешку, Финску и Израел, али Мицић истиче да не треба бити еуфоричан.

"Моје мишљење је да сваку утакмицу треба да играмо за себе и да дамо свој максимум. Завршавамо ово овде и идемо даље, нема превише славља", изјавио је Мицић.

Добре вести пред почетак нокаут фазе су повратак у тим Николе Милутинова и Вање Маринковића, што је посебно обрадовало плејмејкера „орлова".

"Пресрећан сам због обојице. Миле (Милутинов) ми је недостајао, добар ми је и другар. Такође и Вања, кренуо је фуриозно и надам се да је то и даље у њему, само ће му бити потребно мало да се врати у тренинг физички. Идемо комплетни у Берлин, нажалост, без Недовића али је он ту са нама увек", рекао је плејмејкер Ефеса и додао да их тек очекује тежак посао:"Берлин као Берлин. Биће много квалитетних екипа тамо, доста дружења са неким саиграчима. Трудићемо се да останемо фокусирани без много менталног одсуства и усредсредићемо се на нашу игру."

Кошаркаши Србије ће у осмини финала играти са селекцијом Италије у недељу од 18 часова.  

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара