Читај ми!

Гудурић за РТС: Радује повратак Милутинова и Вање, знамо шта нас очекује против Италије

Марко Гудурић, кошаркаш репрезентације Србије, рекао је за РТС да му је од победе над Пољском драже што су се у тим вратили Никола Милутинов и Вања Маринковић. Гудурић је истакао да је тим одиграо одлично против Пољака, али и да зна шта да очекује у дуелу осмине финала против Италије, који ће бити игран у Берлину.

"Орлови" су обезбедили пут у Берлин са прве позиције, након убедљивог тријумфа над Пољском у којем је поред Јокића заблистао и његов имењак Милутинов (96:69).

Селектор Пешић је говорио да екипа мора да отклони неке недостатке и почне брже да решава нападе, што је било очигледно против Пољака.

"Тако је, одиграли смо стварно добру утакмицу целу. Такође, целу групну фазу смо одиграли сјајно. Пре свега бих желео да се захвалим нашим људима који су дошли овде да нас подрже, надам се да ће их у Берлину бити у још већем броју. Желео бих још да кажем да ми је веома драго због повратка Николе Милутинова и Вање Маринковића", почео је Гудурић за РТС.

"Што се тиче утакмице, одиграли смо јако у одбрани и из тога су дошли поени из транзиције. То је неки пут којим треба да идемо даље."

Бек Фенербахчеа истакао да су противници Србије у групи, колико год деловали мање атрактивно, изузетно квалитетни и неугодни.

"Радује ме повратак ових играча, биће нас више у ротацији. Моћи ћемо да будемо агресивнији доста. Идемо даље, да се одморимо и да се спремимо за Италију."

"Азури" су прошле године нанели "орловима" један од најтежих пораза у новијој историји, спречивши их да се пласирају на Олимпијске игре, али делује да је наша селекција ипак фаворит, посебно након тријумфа над истим тимом на припремном турниру пре неколико седмица.

"Сјајна екипа коју предводи сјајан тренер, пун енергијел, пун ентузијазма. Показали су да могу да играју чврсто. То прво полувреме на турниру у Хамбургу је било веома незгодно за нас. Знамо шта нас очекује, мислим да је добро то што смо играли са њима и верујемо у победе", закључио је Гудурић за РТС.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара